Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon: Var ni fulla?

 

Svensk-norsk dialog

Hon: Var ni fulla?

Är ni bakfulla idag?

Han: Vi var glada

Förr saknade han

Skåne, numera kär

i Hälsingland

På grusvägen

sopar vårvinden igen

bilens båda spår




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-16 17:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tonartsbytet landar fint
2012-03-22

  Alexander Gustafsson
fin
enkelt
sammanslaget

men man fylls av sådan glädje
utan riktigt förstå varför kanske

kanske därför den är så bra?
2012-03-16

  aol
gilar hur texten bryter ut,verklien bra Fredrik,
2012-03-16

  Mizza
Udda text, men jag gillar den. Udda är bra!
2012-03-16

  Casbah* VIP
gillas för sin lite tokiga annorlundahet. Bra!!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP