Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag söker efter kärlek så siktar jag emot hjärtat


Där det känns som mest

Och lyckas jag träffa rätt, så bjuder jag upp till fest

Sprudlar av lycka

Sprudlar så pass mycket att jag av misstag

råkar att bjuda in en präst

Och sen så får vi se om hon säger Yes?!

Och oavsett vad hon än sen svarar, så blir det till historia

rätt och slätt...

När jag söker efter kärlek så siktar jag emot hjärtat...

Ken Cassel
16/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 21:13



Bookmark and Share


    lory
alltid mot hjärtat..
2012-03-17

  anits VIP
Så rätt du gör
2012-03-17

  Rise Little One
rätt titel och rätt riktning
2012-03-17

  Ninananonia VIP
:) fint och hjärtat finner man i ögonens djup...
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel