Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick i månsken

Du tog min hand
och jag tog din
vi gick en promenad
en nattlig färd
kring känslors värv
vid stjärnornas charad

Du var min vän
och jag var din
i månskenets salong
en själens stund
med ro och frid
där vid rymdens gång

Jag fick din blick
och du fick min
vid stjärnhimlens ljus
en känsloflirt
av välbehag
en vind av kärleksrus

Jag fick din kyss
och du fick min
ett kärlekens bevis
nu sjunger vind
om lyckligt slut
för evig tid det skrivs

Du tog min hand
och jag tog din
så vandrade vi bort
en ljuvlig stund
på denna jord
men alldeles för kort




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-16 22:11



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande vackert skaldat. =)
2012-03-20

  anits VIP
Mycket vackert berörande
och känslosamt
2012-03-18

  Eva Helene VIP
Drömskt och vackert här.
2012-03-17

  mare VIP
Fina rader
2012-03-17

  Maj-Lis VIP
Underbart...och de brukar vara alldeles för kort
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO