Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sätt att säga adjö



jag vet att det är dags nu

det finns inte plats
för fler tårar

eller hjärtesorger

det finns inte plats
för fler avsked

vi har nått slutet av
vår himmel nu

och jag är så ledsen för det

jag vill inte åka
men jag vill inte heller se bakåt mer

jag vet att jag måste
fortsätta framåt

tro på att det finns en plats
som är menad för mig

någonstans bortom de mörka haven
och de vilda vågorna

så jag säger adjö på mitt sätt

tack för varje morgon
med dig

tack för våra promenader
och värmen långt in på nätterna

pratstunderna
vi båda behövde

tack för att du lärde mig
att skratta

och för tårarna
i solnedgången

tack för allting
där emellan

du ska veta att det inte är lätt

jag vill inte åka
men jag vill inte heller se bakåt mer

jag vet att jag måste
fortsätta framåt

så jag säger adjö på mitt sätt





Fri vers av alldamageinside
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-16 22:30



Bookmark and Share


  reza.hb
Fint skrivet..
positivt och bra!
2012-10-27

  aol
jaa det finnes bara en väg och så bistert vemodigt sann strålar din skrift vännen,
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside