Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se signalerna i tid


Någon måste gå

Hos dig ville jag vila trygg
hålla din hand och smeka din rygg
och veta att du aldrig tänkte släppa mig
Men jag var inte ämnad för dig

För du ville inte ens hålla mig i handen
varför såg jag inte signalerna tidigare
och klippte av banden
Hos dig ville jag vara för jag var kär
Men du ville inte vara här

Ändå var du kvar men du sa ingenting
Ibland ville jag inte bära din ring
Hur stod jag ut
Jag gick eller kom hem sent på natten
du brydde dig inte
för dina känslor var redan slut

Närheten vi hade blev påtvingad jag vet
Fy fan vad jag kränkte mig och slet
Det fanns ingen väg tillbaka till dig
Jag frågade vad ska du med mig

Då slog du sönder din mobil
och blev arg för jag frågade så
Det var enkelt att bestämma sig
Du var tvungen att gå

Jag vet inte ärligt än i dag
vad som hände med oss två
Men jag vet om det inte är kärlek
så måste någon gå

Jag vet att jag länge mig själv svek
Livet är inte på lek
Kärlek är kärlek
Så lyssna på signalerna se sanningen min vän
För tiden du ger bort får du aldrig tillbaka igen










Fri vers av Spirit
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-01-26 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit