Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta sig själv


Jag bar en hemlighet

När jag var barn så var jag vild må du tro
mitt i natten var jag ute jag hade ingen ro
Jag dansade målade och hittade på bus
Alla barn ville komma till mitt hus

Men jag bar en hemlighet som
jag själv nu vet
Att jag var ett Indigobarn som få
Det kan jag nu förstå

När jag växte upp var man bara ett barn
med mycket energi så klart
Och alla runt omkring tyckte det var underbart

Låt kreativa barn med sina gåvor får leva ut
sin glöd och vara som dom är
Det är ju därför vi faktiskt är här

Alla är inte stöpta i samma form
Och jag tackar min Gud för den jag är
Jag tror att hela livet är en skola
så lev och lär







Fri vers av Spirit
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-01-27 00:13



Bookmark and Share


  karamellen
Tyckte din text var mycket gullig och samtidigt så vis! Bra!
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit