Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krigshärjad

 

han sade

\'du får lov

om du biter mig\'

 

hon fyllde i;

att förbise med

ärren av rasade krig

i min hud

 

och han sa

\'du luktar så gott

och av något

du kallar för tramp\'

 

hon blundade

 

kände after shave

och mjuksträv kind

 

tänkte

 

jag är krigshärjad, älskling

av strider

som aldrig var mina

 

(att slåss, att vinna)

 

han lade åter

kinden mot

och sade

\'hej drömnos\'




Fri vers av molly crayons
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-01-27 00:19



Bookmark and Share


  Per Rydberg
För mig blir din dikt en ovanlig stark och beskrivning av närhet och vackert mänsklig ofullkomlighet. Hur de når varandra i ömhet, trots hennes sår. Det är ett underbart flöde i din dikt. Den landar väldigt positivt i hans 'hej drömnos'! Du berör starkt med dina ord!
2006-01-27

    ej medlem längre
vackert drömnos
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons