Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän han var fri

 

Fastän han var fri

valde han ett eget

språkligt fängelse


Fastän han var fri

valde han att leva

bunden som hunden




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 10:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väl fångat...
2012-03-18

  Anna H
Frihet kan skrämma. Ibland är det skönt med strama tyglar och raka spår, inte så många valmöjligheter helt enkelt. Då är det tur att man har friheten att välja att sitta kopplad.
2012-03-17

  Casbah* VIP
bra!! gillar energin mellan motsatserna fri och fången
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP