Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är M.O.? En poet som jag räknar som en vän på distans.


Till M.O. i pausen

Det bor en apa i mitt dna
den lever sitt eget liv, gör vi alla inte det? Alla?
Den apan ska få sina fiskar kalla!
Eller varma?
Soluppgången dröjer länge på savannen,
jag tror jag svalkar mig i spannen, som Mäster O. så vackert hitburit.
Oh, vad jag den apan besvurit,
som sitter i mitt skägg och läser.
Numera är det bara tankar som jäser,
innan för primatens panna.
Jag tar mig en klunk ur Mästers kanna.




Fri vers av Janjohan
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-01-27 00:24



Bookmark and Share


  Ninashine
Jag tackar å min vän mästerottos vägnar, (Eller var det kanske en nidvisa?)
Hur som helst: Jag vet att mäster tycker om all form av exponering.
Intressant med det där framburna: Vad kan det vara för symbolik i det?
Snyggt var det i alla fall.

Hälsningar, NINASHINE
2006-02-03

  Daniel_78 VIP
lysande. helskön flyt i helskön text.
jag bugar.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan