Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nackes vinkel

 

Min nackes vinkel

mot sängkuddarna styr

sömn och drömmar


Tjatiga tankar

om döden dämpas

av ett glas rödvin




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 11:05



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
så bra att jag blir tårögd av dess enkelhet och briljans
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP