Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner din ande nära mig

På nätterna drömmer jag om dig

drömmer att vi sitter framför ditt panoramafönster och njuter

I mörkret är utsikten så bedårande mot söders höjder

du hade alltid en stol placerad där -

vi drömmer om att stöpa ljus

om att umgås under julen

brasan knastrar- allt är så fridfullt i brasans sken

du var så förtjust i att elda i den öppna spisen

så mycket minnen som eldskenet förde med sig

Du hade levt ett så innehållsrikt liv fram tills din kol

sakta började brännmärka dig och ditt leverne







Fri vers av byrålådan
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-17 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan