Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden mellan

 

Skillnaden mellan

mig och min lapphund är nog

insikten om döden

Hans erfarenhet

liknade ett gummiband

som kunde brista




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-17 16:27



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
gillar denna men vet inte varför...*ler* måtte vara gummibandet
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP