Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannens skatbo

 

Grannens skatbo

liknar en jättekatt

- klokt kamouflage

      

       ***

Förälskelsens

livslust ger energi

- paus för ledan




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 17:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gillade...särskilt den sista-så sant
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP