Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

et hårdt og herunder


det vilar värme
i slutändan
kanske är det jag som

som du och du
att tro att du
av ett icke svar
det är din tur

det kärlekslösa liggandet
det var längesen
som något meningslöst
att klämma det sista
ur ett paket yoghurt
som en gammal ost




i slutändan
vi möts kanske
är det jag
som gör ett glatt sinne

det var inget krig
en tävling jordgubbspaj
byggställningar

feta förvirrade
turister
experter på sin sak
stabbiga stockar
alla har vi olika ben



vi var vad vi var
du log mot mig ibland
första gången
en flackande blick
sista gången
en flackande
det däremellan


jag svarar
när det ringer
jag talar
när jag talar
poängskalan
alla grader

jag fick inga spelregler
för jag ville inga


att du är riktigt allt
att du är viktig ball
kanske är du fin
en kvadrat att röra
sig i


obs: korta sms
viktigt


jag sparkar av dig
kanske ofrivilligt
fia fia knuff
jag heter inte piff
jag heter


sms sms sms

det vilade värme
och några fräkniga axlar
i slutändan

och din blekhet
kanske var det den
som om som
att tända en trasig
och en slöddrig röst

du röker
jag vet hur du ser ut
en trappuppgång
du stannar och gråter
jag måste skövla mina träd
i slutändan



kanske är det jag
som gör ett glatt sinne







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-21 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP