Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min morgonbön...


LAUDES


öppna mina läppar
så jag kan förkunna
ditt lov


behåll mig
som din ögonsten
under dina vingars
skugga




Fri vers av rebecca d
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-27 07:22



Bookmark and Share


  rebecca d
tack, snälla Johan...schsch....
2006-01-27

  Rachel Roth
vackert!!...
2006-01-27

    rune
guud vad vacker den är den är så fiin :)
2006-01-27

  stella
Du beskriver lyckan i att uppoffra sig, det härliga i att tillhöra. Låt det spridas!
2006-01-27

  Per Rydberg
Dina morgonord, så hängivna, låter jag bli en bön för mig också! *ryser*
2006-01-27

    Bodil Sandberg
Mitt hjärta blir alldeles rött av dessa underbara rader...tack
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d