Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs de andra två flickan o terapeuten först....


flickan, terapeuten och sekreteraren (3)


denne terapeut
har en hängiven
sekreterare

han inte bara
tar emot din anmälan
visar vägen
ifall du inte hittar

han kommer till din dörr
och knackar på
bjuder in
berättar för dig
om terapeuten
och allt du vill veta

han har dessutom
redan tagit
på sig alla dina problem
lidit alla dina smärtor


han älskar dig
och har visat hur mycket
när han dog för dig


han står där nu
hos dig
tar emot din
anmälan

ler




Fri vers av rebecca d
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-27 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med Jesus, som *LER*
2006-01-28

    Bodil Sandberg
Känns tryggt att läsa en sån här innerligt varm och bejakande text...jag tar den till mitt hjärta ditte
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d