Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anings rede

Anings bo slumrar,
våren varmkokar jordens nyfikenhet.




Fri vers (Fri form) av Feminaz
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 21:41



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz