Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Avslut/Insomnande

Surrealistisk vakenhet

Jag blundar...

Sakta upplöses allting omkring mig

i ett redan grådaskigt blurr

av tankar, funderingar och drömmar ...

 

©  2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-19 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl