Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö


Snö
svarta grenar
vattnet
trögt

ligger
sommaren
under isen?

Lurar hon
beredd
att brista ut
i en lövstorm?

att leende
skicka fram sina
härolder
att ropa?

Eller
är tyngden större
döden
ännu en vinter
närmare
och allting
just
försent?




Fri vers av lenakarin
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin