Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vädret ger tankar


Vindens riktning

Följer vindens riktning
dit snöflingor far

vänder om i vindens riktning
önskar att vägen bär mot ljuset

vänder om i vindens riktning
ögonen behöver inte kisa

följer snöflingors väg




Fri vers av Maiah VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP