Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lekfullt segel

Han spänner upp seglet den lilla och blonda kalufsen
medan vi går till förskolan på morgonen. Vi hittar en ny liten skogsväg som han gör om till ett äventyr.
Han kliver över stora stenar, hittar pinnar av längsta mått, åker rutschkana på isen.
Vi går lite tidigare för att vi ska hinna.
Med glada skutt kliver han in i sin lekvärld och jag blir medresenär.
Rummet omkring spänns ut som ett evigt segel,
ett lekbarhetens nu, och jag ler...




Fri vers av Feminaz
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 08:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin!
2012-03-20

  Katarina O´Nils Franke
Lekfullt och härligt!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz