Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom svarta hålen!

Som sandkornen i ett gigantiskt timglas går historiena
om och om igen
i universum
Och det enda som man behöver oroa sig för här
är tydligen de svarta hålen
För där på andra sidan dessa svarta hål ska tydligen
tomma intet bara ligga
Men själv så tror jag att det är de där svarta hålen som kan vara portarna
till andra dimensioner
Andra galaxer
Det gäller väl bara att kunna ta sig igenom ett
För kanske man då kommer till ett tvilling universum som är spegelvänt
gentemot vårat eget
Varför inte?
Så många frågor utan svar
Så jag får väl ta mig lite tid en dag och flyga till ett sådant där svart hål
för att undersöka saken...

Ken Cassel
20/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-03-20 16:19



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Allting är möjligt och spännande!
2012-03-20

  Rise Little One
Lycka till forskaren Ken.
2012-03-20

  Kim VIP
Ja! Eller lyssna på p1 kl 11.30 varje dag... "Väggen" från en bok!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel