Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen!


Glädjen är som försvunnen

i Syrien

Där regeringstrogna nu går hårt

emot befolkningen

Och det medan omvärlden handlöst bara står och tittar på

medan de massakerar den

Stympar den

Så nu är den stora frågan

Vart fan håller FN soldaterna hus?!

De som ska se till att de mänskliga rättigheterna efterlevs

här på Jorden...

Ken Cassel
20/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-20 20:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är hemskt det som händer
önskar att det får ett slut, snart
2012-03-22

    tramp
Aktuell text. Komplicerat ämne. Ju mer uppmärksamhet i resten av världen desto bättre !

Bra skrivet !
2012-03-21

    lory
tragisk återblick
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel