Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pop pop pop


en sekund av dans
och jag säger nej i tre timmar
men min kropp skriker YEAH YEAH YEAH BABY
och vi är fulla som as
och efteråt så undrar jag om jag någonsin
kommer våga gå tillbaka dit igen eller kanske
bara om jag kommer våga ta mig tillbaka till mig själv




Fri vers av volatile
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-01-27 12:45



Bookmark and Share


  vega lando
det här var otroligt bra!
2006-01-28

    ej medlem längre
Åh fy fan. Du beskriver min senaste Londonresa in i minsta detalj, är fortfarande bakfull..Helvete; ska aldrig dricka igen!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile