Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu natt

Nu natt
fyllt av doftande hägg
böljar rummet
försvinner

fången
står naken
blundande
i sval doft av
morgon
istället




Fri vers av lenakarin
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-21 17:45



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Med förföriskt hemlighetsfulla rader lockar du in läsaren i trans, med öppna sinnen målar du en tavla av den mystiska brytpunkt då natt blir gryning. Fängslande och vackert!
2012-05-18

  Lodjur i klänning
Min fantasi och nyfikenhet fångas här. Vem är fången? Jag vill veta mer!
2012-04-23

  Quasimodo
Känns som en närhet som blev minnen och tysthet.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin