Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det såhär det skulle vara.

Hon tittar ut över världen
förundrad med tårfyllda ögon
hur något så fint kan
försakas genom årtionden
I slitna skor strövar hon runt
på sin vallfärd efter frihet.....

Med kvävd passion
och nedtryckt kärlek
går hon med flackande blick
i jakten på....


Livet




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-03-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP