Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan av.


Den tidiga våren

Hussvalor
Lövsångare
Fiskmåsar
Gräsklippare
Metfiskespön
Glass
Värme
Leenden
Rosévin
Solglasögon
Bollspel
Picknick
Solsken
Inlines
Longboards
Studsmattor
Lycka

Och det är bara Mars!




Fri vers av Mizza
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-22 11:06



Bookmark and Share


  Miss Mi
Ja, vilken lång vår vi verkar få i år!
2012-03-23

    lory
livet och våren..fint
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza