Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rökdikterna


Enklaver

Enklaver
i glaset
av polerad ignorans,
obarmhärtig
professionalism,
den vita,gråa beiga
övermakten
bara understruken
av designblå
låtsashumanism

Enklaver
alltid
bakom
bortanför
sjukhusledningens ledning
utanför
ambulansintaget
spår av liv
fimpar
som fotspår
från en
annan
verklighet




Fri vers av lenakarin
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenakarin