Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkning till svenska av "a shy Guy" av Nat King Cole


en blyg typ

ja’ e’ Ingen dryg typ
blyg, typ
ser på tjejer i smyg, typ,
inga tjyvnyp
jag vågar ej ens säga vad jag vill
till den som jag vill ge min kärlek till


ja’ e’ blott en vek typ
blek, typ
tycker om kärlekslek, typ
smek, typ
men jag vet inte hur jag bär mej åt
för att hon ska se att jag är kär och kåt

och varje gång vi ses, typ
min röst blir svag och hes, typ
och jag glömmer vad jag tänkte säja nyss
förbannar att jag, tafatt
när vi tillsammans slafat
ej ens vågat be om hennes kyss

ja’ e’ ingen trygg typ
skygg, typ.
ville va säker och snygg, typ
stygg, typ
en sån som flörtar och förför
som alla hjältarna på bio gör







Övriga genrer (Översättning) av Anders P VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-27 16:50



Bookmark and Share


  sol
åhhh, *jublar från djupet*
...å, snygg bild!!!
ser att du hängt på trenden...
*ha ha* gråter av skratt,
passionerat! gudomlig text!!!
2006-01-28

    Bodil Sandberg
Den här har du väl alldeles säkert suttit och gjort musik till när du skrev den....eller använder du samma musik som i originalet när du översätter...det är i allafall otroligt snyggt jobbat...
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP