Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längesedan men ibland också nu


Skygg

Skymnings skygga skugghet
mjukt molnande
låt vila

Göm från solknivars blänk

Göm vid
kvällande konvaljesvalkas kind




Fri vers av lenakarin
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-23 10:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser orden samt upplever vaggandevind
2012-04-17

    ej medlem längre
Mycket fin dikt. Både originell och lyrisk. Den fick mig att tänka på Gunnar Björlings lyrik.
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin