Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hälsn t Bibbi :-) sef 3:17


och så tiger han stilla i sin kärlek



du uttrycker
din kärlek

på tusende sätt

i tystnaden

övergiven


drar du mig
inåt
in

i dig

helt





Fri vers av rebecca d
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 11:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Behelande fin
2012-03-25

  Bibbi VIP
Bokmärker.
2012-03-25

  Bibbi VIP
Du får mig att storgråta av rörelse.

Varmaste tack!
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d