Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens smärta


De saltaste floderna väter min hy.

Ett jordskalv skakar min kropp.

En vrålande storm äger rum i mitt inre.

Min jord håller på att gå under.




Fri vers av Mejj
Läst 247 gånger
Publicerad 2012-03-23 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj