Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla som mist...


Att mista är att växa

Att mista är att växa
Att växa är att nå
Att nå är att finna
Lyckan i det blå




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 606 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-27 20:30



Bookmark and Share


  jörgen g
Ja, jag säger så som lodjuret här under... trösterika rader i kärnfull text!
2011-08-15

  lodjuret/seglare VIP
till tröst för en grå liten sparv
2007-07-03

    rainbow
vackert... dikten växer för varje rad
2006-04-09

  Therés
högsta betyg
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för