Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I drömmarnas land - igen


Heta nätter

Din hud emot min
Din närhet så hård
Jag vet exakt hur du känns
Du tränger dig in
På kärlekens gård
Så vansinnigt het att du bränns

Vad är det som händer
Har jag flippat över
Du får mig helt ur balans
Dina kyssar mig tänder
Dina ögon mig söver
Du får mig att falla i trance

Det känns som du vet
Det känns som jag läser
Varje tanke emellan oss
En slags medvetenhet
Som växer och jäser
När min fantasi släpper loss

För det är väl bara jag
Och inte också du
Som drömmer så tramsigt dumt
Ett visst mått av obehag
Drabbar mig nu
Telepati verkar alltför skumt




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 630 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-25 18:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker
2014-03-17

    Trast
Sannerligen mycket erotiskt skrivet.
2012-10-29

  Let it go VIP
Känns som spunnet av en inre längtan
en härjande hunger fylld av förväntan
något som tidigare var ratat har vaknat
en kraft sprunget ur något som är saknat

Fördämda behov från hämmad eld slår lågor
på den kontrollerade ytan reser sig orkanens vågor
alltför länge fast i sin last blir lidelsen nu akut
det finns ingen tid för rast längtan kräver sitt slut

Obehaget skvallrar om att slutet nu är nära
det väcker en oro på om det ska brista eller bära
Ska man låta sig eld sättas av främmande gnista
med risken att man allt det andra kan mista ?

I eldens storm är det svårt att tänka om
men tänk om och tänk om…

2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för