Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina drömmars förförare


PILKASTAREN


Så nära, så brännande
Du skjuter pilar på håll
Varför upptar du mig igen

Under dagen är du ingen
Nattetid förför du
Du regisserar mina drömmar

Ditt huvud vid mitt, du viskar
Plötsligt en stulen kyss
Jag flyr bort – generas
Vet att du är en ”prasslare”

Du följer efter, har mig under uppsikt
Drar in mig i mörka hörn
Viskar att jag är go

Jag både vill och inte vill
Tappa kontrollen
Jag känner mig som din måltavla

Varje natt




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 717 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-10 17:27



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
måste vara... jordens vackraste varelse, inifrån och ut ... drömmar drömda av två ...
2016-03-16

  Let it go VIP
lusten råder förnuftet inte på
det är en ojämn
på förhand förlorad kamp
mellan ovän och vän
där lustens motstånd
fastnar i kramp

lusten är bara lysten till
det vi efter i det dolda ber
följer den väg hjärtat vill
en önskan efter något mer

i lust finns inte fel eller rätt
lusten frågar inte vad som är
den följer bara på ett naturligt sätt
den som till den kärleken bär

2013-09-12

  KristinaE
Så vackert och med flyt i text o ord.
Dagar i klarhetens förnuft, nätter i känslor vi bär i hjärta o hjärna.

2013-08-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Pilande pilar kilar
i läsarens tanke
det ilar, om han
då nå´n gång
hos henne vilar...
Härligt skrivet!
2013-08-10

    ej medlem längre
Spjutspetsromantik som går rätt ner!

I vad,
förtäljer inte "storyn"

Mmmm U smell good..
:-)))

2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för