Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett enda stort skämt


STICK OCH BRINN


Oj, som det lilla våpet
spelar ut sina charader
Snattrar i ett
skryter om sina bravader
Försöker snärja dig i sitt garn
Naiv och dum som ett litet barn

JAG KAN FAKTISKT INTE BRY MIG MINDRE

Så har vi ragatan
som skvallrar och bråkar
Den elaka skatan
som alla skadeglatt tråkar
Och tjocke galten sur och tvär
som gärna orsakar andra besvär
Medan du sitter på din höga häst
Ignorant och tror att du är bäst

JAG KAN FAKTISKT INTE BRY MIG MINDRE

Jag säger som våpet:
Jävla svin!
Och ler likt ragatan
som själve Hin
Stick och brinn
Dö och försvinn

JAG KAN FAKTISKT INTE BRY MIG MINDRE




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-26 04:10



Bookmark and Share


  Let it go VIP
flammorna slår
bränns så att det känns
brinner bra mellan raderna
slagen på bår
känns som någon skäms
för de röda brännskadorna



2013-04-06

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Lilla My är hederspunkare i min bok! D.S.
2013-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Några speciella som åsyftas...?
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för