Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tillkännagivande


Du är söt att titta på

Vet att du undrar och tänker
på varför jag ändrat kurs
För att någon smider ränker
som gör att jag ej längre törs

Vill inte visa ett dugg
när någon annan efter dig trånar
När denna någon ler i mjugg
och om oss fantiserar och spånar

Intriger och löjligt flams
är ingenting för mig
Detta barnsliga trams
förmörkar känslan för dig

Önskar jag vågade vara
sådan jag var förut
Att jag leende fick besvara
dina skämt och goda beslut

Nu kan jag *se men inte röra*
och låtsas vara kall
När du kommer för att *störa*
måste mitt hjärta stå pall




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-08 15:40



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... allt man törs törs man inte våga ...
2016-03-16

  lodjuret/seglare VIP
Du sviker inte när det kommer till föremålet för din starka trånad. Det känns litet som den gamla dikten av Hjalmar Gullberg om en särskild månad.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för