Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller...?


Bara en lek

Så talar du igen, yrar som en tok
Från totalt ignorant, till inte riktigt klok
Jag fattar noll när du valsar runt
Förlorar kontroll när du pratar strunt
Uppklädd och stylad står du där och lyser
Jag känner mig duperad, ryser och fryser
Paket, fakturor och gastar omtalas i manisk takt
Sedan bort du hastar och jag får inget sagt

Leker du med mig, testar du min gräns
I så fall blir det NEJ även om du bränns
Dina heta blickar kanske bara är på skoj
Att vi båda klickar verkar vara en ploj
Men visst att jag undrar då du läser tankar
och drömmande blundar när du kastar ankar
- vid min sida

Det verkar som du villigt nära mig vill vara
Vilket får mig att billigt på dina blickar svara
Undrar alltså om du faktiskt leker med mig
Bara så du vet - jag är ingen boytoy-tjej






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 580 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 03:11



Bookmark and Share


  Knickedick
Undrar vad som föranlett dig att skriva detta?
Lustig bild du målar upp i första versen, om en totalt jamsande fjant som är helt självupptagen

2012-12-28

  Let it go VIP
I takt, ton och mening, strålande begåvat.
Vi leker för att lära ;)

Det är i leken vi lär oss att hitta rätt
var och en på sitt eget naiva sätt
tärningarna vi kastar
lustarna vi rastar
spelet det böljer
hjärtat vi följer
i tanken vi smeker
runt hetan vi leker
som galna vi lär
underbart är att vara kär!
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för