Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försovit dig?


GODMORGON!


Är det dags att vakna nu
Att glänta på dörren och titta ut
Åse hur rabatterna har skiftat färg -
från grönt och purpur till sjaskigaste gult

Vad förväntade du dig,
när sommaren sedan länge övergått i höst
Och den vackra solrosen vissnat ner,
liksom husets blå färg flagnat i takt med regnet

Tiden gick medan du stod stilla
Och väntade…
… På att drömmen skulle fortgå
Men drömmar lever inga egna liv
Drömmar LEVS

Nu står du där i dörröppningen undrande
Med en fråga som du själv måste besvara
Mitt svar kan inte rädda dig
Oavsett -
vad skulle det göra för skillnad

Det handlar inte om mig längre
Det handlar om DIG

Öppna ögonen och ta emot gryningsljuset
Svaret finns i DITT hjärta







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 598 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-16 01:48



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Svaret kom i ögonblicket ... det gränslöst bottenlösa ...
2016-03-16

  Let it go VIP
ristar skuld i märg
dröm eller verklighet
du målar känslor
i varje färg
till härlighet

tiden är snart förbi
den är alltför kort
för att fastna i
något som var vi

när det i varje ven forsade smärta
var det drömmarna som höll oss vid liv
men nu är mognaden nådd i vårt hjärta
att öppna dörren och ta vårt fördämda kliv

2013-09-12

  Svante
Känns tyvärr ibland som att man försover sig, till sommaren t.ex..
Carpe diem.
"Sommaren är kort......".
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för