Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bygger inga sandslott men...


Stenad av dig


Idag såg jag stenarna och tror jag förstår
Förmodligen valde du med omsorg
Eller så inbillar jag mig igen…
Du hade ju inte behövt
Men gjorde det ändå
Och utan någon särskilt bra förklaring
En bild säger mer en tusen ord
Du vet att det är mitt lösen
Jag ler och känner mig stenad




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-15 04:01



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Förstenad är möjligt att bli, omöjligt att undgå vid plötsligt släckta, glödröda flammors svävande på bevingade kärleksförklaringar, mot delad rosenhimmel.

2016-04-15

  Let it go VIP
leende stenad, mer än tusen ord utan förklaring, lösen lagt men alla frågor består... lika förivirrande som bra
2013-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Garvar åt Knickedicks kommentar!
Good one, mate!
2013-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Stenad kan man ju vara på olika sätt...
2013-03-26

  Knickedick
Förstenad av orden
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för