Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NARCISSISM


Spegeln ljuger eller?
Bilden på tjärnens vatten
talar och har en del att
förtälja.

Man skall ju älska sin nästa
så som sig själv
det är svårt, mycket svårt
när man föraktat sig själv
så djupt.

Självförnekelse har inte
precis varit min grej.

Jag ger mig vård och omsorg,
mat och dryck,
sömn och plåster på såren,
musik och uppmuntran.

Så lite narcissism praktiserar
man nog.
Vad duktig jag är.
Vad glad jag blir.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar