Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina gråa dagar







Allt det du trodde var borta

dina förlorade dagar

Någon
har tagit vara på dem

satt in dem
på ditt framtida konto



Tusenfalt
ska du få dem tillbaka

inte förlorade
trasiga

Någon
har tagit dem i sin hand

och förvarar dem
för att ge dig

en stor glädje






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-25 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för hoppfulla rader!
2012-03-31

  anits VIP
Mycket vackert och hoppfullt skrivet
2012-03-29

  Christine Sabel
Å så härligt det ska bli, tack!
2012-03-25

  Jan Widströmer VIP
Förhoppningsfull profetia i vårens tid.
2012-03-25

    Ken Cassel
Ge mig en stor glädje, Michaela?
När då?
Den som väntar, väntar alltid alldeles för länge...
:))

Kramar i massor!

Ken
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius