Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta


Vilja

Dina händer är kalla i mina,
vill värma dig - så nära som möjligt.
Just då, just där - Vill jag -
när dina händer blir varma av mina.


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-26 00:42



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Det är underbart det här med händer
och den man älskar. När mina händer är
kalla är min älsklings händer varma och när
min älsklings händer är kalla så är mina
varma. Det måste vara personkemi
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP