Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Maria Callas




Grekisk Rojalitet [rimvers]

~*~

Där står du och gråter
medan elementet det bara låter

ja så var det i forna dar
när folkhemmet självt bara var ett barn

men nu står datorn och låter
och mänskligheten den bara gråter

bli bättre skulle ju tekniken sen
jag tycker den är rent av konvalescent

*

Nya trender kommer åter
kommer och går och förlåter

alla fel och dumheter i moderna dar
att tekniken kanske var bättre när man var ett barn

men uppfinnarna kanske förlåter
att jag tar fram gamla saker åter och åter

för inget kan slå varken nu eller sen
Carmen med Maria Callas på den gamla 78-varvaren


26 Mars 2012
LPWJ


video:

Maria Callas & Sveriges sångarstolthet Nicolai Gedda




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-26 07:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra!
2012-04-03

  thyra
Underbart skrivit! Vissa saker kan inte överträffas, så sant så!
2012-03-26

    ej medlem längre
Härligt att det är fler än jag som är lite outsider!!!! Bra!
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP