Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leka sig kär

Trädens grenar är som svarta trassliga garntrådar


i den urtvättade himlen.


Solens strålar i vattnet


får det att se ut som lysande mjölk.


Hennes ögon bar en slöja


av nervöst skimmer över sig.


Hon brukade säga


att det var för sent för henne att bli hel


innan hon förde flaskan till sin läppar.


Hennes själ var ett svart salsgolv


med speglar överallt.


Hon var överallt.


Ingenstans.


Jag trodde jag nuddade henne ibland.




Fri vers av desert star
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 09:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är aldrig för sent, din nuddning i sig själv blir helande. Härlig skapelse, rakt igenom.
2012-04-02

  Erik H.J Hultin
Ett stycke poetisk fingertoppskänsla...
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star