Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom lufthavet

 

Genom lufthavet

rör och ror sina vingar

en ensam mås

Energin sinar av sorg

när förluster förnekas




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-26 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välkomponerad tanka där andra delen speglar och fördjupar.
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Klokt och bra skrivet
2012-03-29

  Casbah* VIP
bra! Kontraster mellan det ögat ser och vad själen känner..mycket bra!
2012-03-26

  walborg
Klokt sagt.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP