Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuttiotalets murfrossa

 

Sjuttiotalets murfrossa

och dagens EU-center

Älskade Berlin

min barndoms vagga

mitt minnes misär




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP