Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet utav dig pappa

våren är nu äntligen här,
men,
inget känns som förut,
inget komme någonsin att bli som förut,
för du finns inte här,
längre.

Du lämnade oss,
du lämnade mig,
ensam kvar här på jorden.

Pappa,
varför?
Vad var det för mening?
du ligger nu under jord, jag saknar dig så grymt mycket.

Jag har fortfarande kvar skuld känslorna,
dom kommer nog att finnas här ett bra tag.
Skuld känslorna över att jag inte hörde av mig,
när jag ändå var hem.

Men inte trodde jag då,
att du skulle gå bort,
nu.

Nästa gång jag åker hem,
kommer du kunna se,
från ovan,
rosorna som jag lägger på din grav
och tårarna som jag fäller...

Minerna av dig är många
och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta,
kommer aldrig att glömma dig, pappa....

R.I.P kära Göran "pappa"




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 1923 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia