Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ebberöds bank? ;=)


Nollorna som räknar




Om man sänker nollräntan
Får man betalt, för att låna då eller?
För efter vad jag förstår så är det så på sina håll
Nollränta alltså…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 89 gånger
Publicerad 2012-03-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO