Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlamnigen som uppstår efter att ångesten släpper. För när ångesten har varit det enda man ahr kunnat hålla tag i. Så blir man lite vilsen när den väl försvinner.


Jag är så dålig på att sova

Jag är så fruktansvärt dålig på att sova
Men bäst i världen på att vara trött

Natten är så skrämmande och så full av tankar
De badar i mina pölar som hjärnan utsöndrar
Spökstaden har vaknat till liv
Jag kan inte skylla på att jag mår dåligt längre

Jag tror jag är lycklig
Är bara så jävla trött

Jag vet att solen lyser upp mitt ansikte
Vet att jag inte kan känna förtvivlan längre
Inte ens när jag känner efter
Jag undrar om jag kommer sörja den

Jag tror det
Den var jag under så lång tid

Och höll mig sällskap kalla nätter som denna
I natt är jag ensam
Förtvivlan är borta
Synd bara att jag är så dålig på att sova




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-27 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia